. . doar eu si gandurile mele , aici :)

Am un ﯧer !

Wednesday, March 23, 2011

Concurs: Raluk.ro si Movieplex premiaza cinefilii surprinsi

Ai si tu uneori impresia ca stii din primele minute cum se va termina filmul? Vezi un pattern, asa ca te relaxezi, micsorezi atentia pe care o dai actiunii, dar te uiti in continuare doar ca sa ti se confirme teoria. Stii cam ce stil are un regizor si in ce fel de filme joaca un anumit actor.

Dar nu ti se intampla uneori sa fii total surprins? Sa te uiti la un film si sa nu-ti dai seama cum de au ajuns personajele intr-o situatie? Mai ales cand tu te asteptai sa se intample cu totul altceva.  Atunci e partea cea mai interesanta, cand toate ideile tale sunt contrazise si se intampla cu totul altceva decat te-ai fi asteptat. Pentru ca surpriza are darul sa te impresioneze si sa te faca sa tii minte filmul.

Lasa un comentariu la acest articol si spune-ne ce film a avut cel mai neasteptat final pentru tine si de ce. Cele mai bine argumentate 4 raspunsuri vor castiga o invitatie de 2 persoane la orice film care ruleaza la Movieplex. Invitatiile sunt valabile pentru orice film (cu exceptia avanpremierelor si a locurilor VIP) de luni pana joi in saptamana imediat urmatoare castigarii invitatiei.

Movieplex – filme bune in sali de 5 stele

Situat in Plaza Romania, Bucuresti si prevazut cu un numar de 11 sali, Movieplex detine o capacitate de peste 2500 de locuri, 30 din acestea fiind locuri speciale, destinate persoanelor cu dizabilitati. Toate salile sunt echipate cu sisteme de sunet de ultima generatie Dolby Digital Surround Speakers si echipamente de proiectie Cinemeccanica. Pentru clientii mai pretentiosi, Movieplex pune la dispozitia acestora nivelul de confort deosebit a fotoliilor de piele dublu rabatabile cu butoane automate.

In luna Mai a anului 2008, Movieplex aduce, pentru prima oara in Romania, tehnologia necesara proiectarii filmelor in format digital (imagine si sunet de calitate superioara) si 3D, avand in prezent 9 sali cu capacitati digital/3D. Deschizator de drum in acest sens a fost “Indiana Jones 4 – Regatul craniului de cristal” in format digital si “Calatorie spre centrul Pamantului” in format 3D.

Pe langa serviciile de proiectie filme, Movieplex reprezinta si o locatie ideala pentru organizarea de conferinte, lansari si prezentari de produse sau orice alt eveniment indoor de tip corporate. Movieplex dispune de sistem de sonorizare cu microfon si sistem de proiectie digitala ce poate fi pus oricand la dispozitia clientului, devenind astfel un inlocuitor de succes al conventionalelor sali de conferinta oferite de hoteluri si alte cladiri de birouri.

Alaturi de tehnologiile oferite de Dolby Digital, Dolby 3D si XpanD, Movieplex asigura clientilor o experienta deosebita cu fiecare vizita la cinema.

Perioada de desfasurare a concursului: 21-24 martie 2011

Mecanismul de desfasurare al concursului: Lasa-ne un comentariu la acest articol si spune-ne care este pentru tine filmul cu cel mai neasteptat final si de ce. Raluk.ro si Movieplex vor premia cele mai argumentate 4 raspunsuri cu cate o invitatie de 2 persoane la un film la alegere din programul Movieplex. Invitatiile sunt valabile pentru orice film (cu exceptia avanpremierelor si a locurilor VIP) de luni pana joi in saptamana imediat urmatoare castigarii invitatiei.

Data de anuntare a castigatorului: 25 martie 2011


View the original article here

No comments:

Post a Comment