. . doar eu si gandurile mele , aici :)

Am un ﯧer !

Monday, March 28, 2011

Kate Winslet scrie o carte specială despre autism

Kate WinsletActrita Kate Winslet a mai facut un pas în campania ei de a creste gradul de informare a publicului legat de autism. Ea va crea o carte fotografica plina cu imaginile vedetelor care au înteles ca persoanele cu autism pot avea o viata alaturi de restul daca sunt întelese si acceptate.

În 2009, Kate Winslet a narat documentarul “A Mother’s Courage: Talking Back to Autism” despre o mama din Islanda care nu vrea sa renunte sa-si faca fiul sa comunice, dupa ce medicii îi pun diagnosticul de autism si îi explica cum nu prea e nimic de facut. Kate Winslet, vedeta din “The Reader“, “Titanic” si “Eternal Sunshine of the Spotless Mind” a înfiintat o organizatie care ofera ore de antrenament pentru vorbire celor care sufera de autism.

Organizatia The Golden Hat Foundation e inspirata de poemul “The Golden Hat / Palaria Aurie” scris de fiul autist al unei prietene de-a actritei. Kate Winslet va scrie cartea “The Golden Hat” pe care o va ilustra cu fotografii de-ale marilor actori purtând palarii aurii, ca semn de sustinere a cauzei. Cartea va aparea în librariile americane din noiembrie, potrivit Imdb. Dintre actorii care vor fi fotografiati cu palaria aurie sunt Meryl Streep si Javier Bardem.


mai multe detalii pe filme online gratis

No comments:

Post a Comment