. . doar eu si gandurile mele , aici :)

Am un ﯧer !

Monday, March 28, 2011

Filmarile pentru “The Hobbit” debuteaza astazi!

the hobbotAdaptarea sub forma a doua filme a romanului “The Hobbit” a intampinat multe dificultati si amanari, insa, cei de la Warner Bros. au anuntat ca filmul a intrat in sfarsit in productie. Studioul avea motive de ingrijorare ca productia va trebui mutata din Noua Zeelanda, din cauza grevei muncitorilor, insa problema a fost rezolvata, astfel ca prequelul  Lord of the Rings va infatisa aceleasi decoruri familiare, prezente in trilogie.

Actiunea din “The Hobbit” se desfasoara in Middle Earth, cu 60 de ani inainte de momentul in care Frodo primeste inelul si il va urmari pe Bilbo Baggins (Martin Freeman) intr-o aventura periculoasa, in care il va intalni pe Gollum si va gasi Inelul Puterii.

Ian McKellen se intoarce in rolul lui Gandalf the Grey, Cate Blanchett reia rolul lui Galandriel, Andy Serkis va fi din nou Gollum, iar Elijah Wood va aparea scurt in rolul lui Frodo.

Conform declaratiei oficiale de presa, productia incepe luni (21 martie) in Wellington, Noua Zeelanda, pentru a face posibila o lansare in 3D in Decembrie 2012 (partea I) si Decembrie 2013 (partea II).


mai multe detalii pe filme online gratis

No comments:

Post a Comment