. . doar eu si gandurile mele , aici :)

Am un ﯧer !

Thursday, March 17, 2011

Jason Statham este un "Mecanic" profesionist

the_mechanic.jpgArthur Bishop (Jason Statham) este un asasin de elita cu un cod de onoare strict si cu un talent unic pentru eliminarea tintelor. Un adevarat "Mecanic", dupa cum este numit.

Este o slujba care necesita un profesionalism desavarsit si o detasare absoluta, iar Bishop este cel mai bun din breasla. Numai ca atunci cand mentorul si prietenul sau apropiat, Harry, (Donald Sutherland) este ucis, Bishop isi pierde orice urma de detasare, urmatoarea lui misiune fiind una autoimpusa: vrea sa-i vada morti pe cei responsabili de crima.

Si ca lucrurile sa nu cumva sa se simplifice, Steve (Ben Foster), fiul lui Harry, il abordeaza pe Arthur, fiind ferm decis sa invete meserie de la acesta. Si de aici, problemele se tin lant.

Cu o distributie formata din: Jason Statham, Ben Foster, Donald Sutherland si Tony Goldwyn si cu o regie semnata de Simon West, thrillerul Mecanicul / The Mechanic ne confrunta cu complicatul labirint al asasinatelor platite unde cea mai mica greseala poate fi fatala.

Filmul Mecanicul / The Mechanic va rula incepand de vineri, 4 martie, in cinematografele bucurestene: Hollywood Multiplex Bucuresti Mall, Movieplex Cinema City Cotroceni si Sun Plaza precum si in reteaua Cinema City din Baia Mare, Arad si Bacau.

Din 4 martie Jason Statham ne invata meserie!


View the original article here

No comments:

Post a Comment