. . doar eu si gandurile mele , aici :)

Am un ﯧer !

Friday, August 31, 2012

Chinezii il prefera pe spiderman


Stiri Filme Noi - Filme online gratis


Chinezii îl preferă pe Spider-Man « Stiri din cinema, filme noi



Spider-Man l-a învins pe Batman…cel puțin în China.

The Amazing Spider-Man și The Dark Knight Rises au avut premiera în aceeași zi, iar în urma confruntării acerbe din box-office, Omul Păianjen s-a instalat în poziția de lider. Rebootul francizei Spider-Man a fost proiectat în 2515 locații, mare parte din ele 3D, astfel că prețul mai crescut al biletelor și durata filmului (cu jumătate de oră mai scurt decât principalul său rival) l-au ajutat să triumfe. Lansarea în China a ajutat filmul să treacă pragul de 700 de milioane de $ obținuți din încasări la nivel mondial.

Chiar dacă a ieșit pe locul 2, cu 4,5 milioane de $ încasați, [rx:The Dark Knight Rises] a câștigat titlul de cel mai bun debut non-3D al companiei Warner Bros, lansat în China, întrecând toate filmele Harry Potter (excepție făcând ultima parte care a fost în 3D) și thriller-ul sf Inception, care a încasat 1,7 milioane de $ în 2010. Finalul trilogiei Batman a putut fi văzut de chinezi în 2400 de locații, iar proiecțiile Imax i-au adus 516.000 de $.

Faptul că Spider-Man și Batman au împărțit aceeași zi de lansare face parte dintr-o tentativă a China Film Group (autoritate care supervizează distribuția filmelor în China) de a limita impactul filmelor americane în box-office-ul autohton. Cei de la Warner Bros au încercat, însă fără succes, să negocieze o altă dată de lansare.

The Dark Knight Rises este pe cale să devină al doilea film din acest an și al 13 film din lume care a reușit să depășească pragul de 1 miliard de $ în încasări mondiale. The Avengers a deschis tonul în acest an la încasări fabuloase, fiind al 3-lea cu cele mai multe încasări din istorie, primele două fiind Titanic și Avatar.

În luna aprilie, relansarea în 3D a filmului Titanic a făcut furori în China, înregistrând cel mai puternic debut cu 58 de milioane de $ încasați în primul weekend. Recordul anterior era deținut de Transformers: Dark of the Moon cu 55 de milioane.

Următorul film cu iz de blockbuster care se lansează în China în câteva zile (3 septembrie) este sf-ul Prometheus, regizat de Ridley Scott.Taguri The Amazing Spider-Man The Dark Knight Rises Filme Filme The Dark Knight Rises The Avengers Prometheus



TaguriArray ( [keywords] => china, spiderman, knight, care, încasări, milioane, rises, film, parte, prometheus, titanic, pragul,filme, ajutat, încasați, filmului, warner, filmelor, este, avengers, fiind, acest, bros, debut, batman, aceeași, amazing, fost,locații, doilea, lume, avut, devină, premiera, cale, reușit, miliard, fabuloase, china the, tonul, deschis, lansare the,mondiale, depășească, altă, limita, impactul, americane, distribuția, supervizează [meta_seo] => spider-man l-a învins pe batman…cel puțin în china. the amazing spider-man și the dark knight rises au avut premiera în aceeași zi, iar în urma confruntării acerbe din box-office, omul păianjen s-a instalat în poziția de lider. rebootul francizei sp )

No comments:

Post a Comment