. . doar eu si gandurile mele , aici :)

Am un ﯧer !

Saturday, March 19, 2011

E oficial, Jennifer Lawrence va fi vedeta din “Hunger Games”

Jennifer LawrenceViitorul rol important al actritei Jennifer Lawrence va fi în horror-ul “The Hunger Games”. Nominalizata de anul acesta la Oscar pentru rolul principal din drama “Winter’s Bone” a fost distribuita oficial în rolul protegonistei Katniss Everdeen. “The Hunger Games” e un film care adapteaza romanul de succes a lui Suzanne Collins, încadrat la literatura pentru tineri adulti.
“Jennifer e o actrita incredibila. Atât de puternica, de vulnerabila, de frumoasa, neiertatoare si curajoasa. Nici nu m-as fi gândit ca vom gasi pe cineva atât de perfect pentru rol”, a spus scriitoarea Suzanne Collins, porivit THR.

Filmul va fi regizat de Gary Ross si produs de Nina Jacobson. “Katniss cere o actrita tânara, cu structura, profunzime, complexitate, sensibilitate si putere. Sunt foarte putini oameni în viata care pot aduce toate astea unui rol. Jen le are din plin”, a spus regizorul, Gary Ross.

Zvonurile ca Jennifer Lawrence va fi distribuita în acest rol au început sa circule înca dinainte ca ea sa primeasca o oferta sau sa existe negocieri. Printre actritele considerate pentru acest rol au fost Abigail Breslin si Hailee Steinfeld.

Pentru rolul principal masculin e luat în considerare Hunter Parrish, cunoscut din serialul “Weeds”. El s-a aratat încântat de propunere si a declarat ca partenera pe care ar prefera-o pe ecran e Jennifer Lawrence.


mai multe detalii pe filme online gratis

No comments:

Post a Comment